torsdag 22. januar 2015

Update 22.01.2015

Gipsing er godt igang - andre etasje er ferdig - mangler dog rundt pipe.

Ramsvik er kommet igang med sparkling i andre etasje - ser ut til å bli veldig fint.

Mangler forsatt lidt takstein.....hvilket er noe bekymrende, da vi føler ikke at tømrermester tar oppgaven alvorlig noe mer:( Heldigvis har de innleid Kristaps fra campequip som er utrolig flink og nøye - han får gjort mye og det som blir gjort er flott arbeide.

Bilde tatt fra stue mot kjøkken


Teknisk rom og de mange rør

Spikerslag i kjøkken 180-200 og 130-150 fra betonggulv

Kjøkken hvor vifte skal monteres

Spikerslag i kjøkken til venstre for dør ut

Stue til venstre for pipe

Kjøkken til høyre for vindue - kontakter til ovne og kaffemaskin

Spikerslag i kjøkken mot trapp/teknisk rom - svarte rør er vannrør

Kjøkken mot teknisk rom - svarte rør er vannrør

Stue første etasje - gulvvarmerør som kommer ned fra andre etasje

Kjøkken til venstre for vindue - strøm til kjøleskap

Kjøkken med spikerslag

Kledning ute - ups her er hul til venstre....hjelper ikke noe med musebånd - dette er overgang til under vinduer så der håper jeg et bord kommer inn og dekker - burde nok ha anvendt trykimpregnert materiale her....

Stue første etasje

Kjøkken spikerslag

Mål for hul til innbyggd høytalere

Kjøkken spikerslag mot trapp

Kjøkken her skal viften opp...

torsdag 8. januar 2015

Update 08.01.2015

Ikke langt igjen til OA Dyrkorn AS skal være ferdig med tømrerarbeide. Desverre har Ole Andre Dyrkorn (ansvarlig tømmermester) ikke været der særlig meget de siste 2 måneder - har vist ikke vært der en hel dag...korte turer forbi (måske 6-7 gang) og videre til andre prosjekter:( Så der er forsatt løse takstein og mangler å få skorstein på plass. Synes ikke han virker til å ta sitt ansvar alvorlig og ting som er påpekt rundt kledning er ikke blitt ordnet. Kledning mangler lidt over det hele, det samme gjelder nedløpsrør fra takrenner og balkon. Virker som intet ute er helt ferdig og finish er ikke som det burde forventes en del steder:( Heldigvis virker huset som tett inntil videre. Takrenner er utett en del steder i sammenføyninger....men det ser man jo kun når det regner, men jeg kan love for de kommer å utbedre det.



Arbeide inne i huset går fremad. Andre etasje er nesten klar til sparkel, maling og gulv legging. Gulvarme er lagt ned idag og på mandag kommer gips som legges ovenpå varme rør så vi slipper knirk og får ytterligere lyd demping.

Idag ble således både elektrikerarbeide og rørlegger arbeidet ferdig slik første etasje er klar til å bli montert plater i tak og vegg. Teknisk rom blir det første slik Ramsvik kan komme igang med sparkle og male og membran og fliselegging. Heretter kan URI få montert varmepumpe slik vi kan varmet huset godt igjennom. URI har gjort en veldig bra jobb og stillet hver gang det trengtes - veldig sjekt det. Det sammen kan sies om RKelektro - fantastisk som de har arbeidet og stiller hver gang det trengs.

Der har vært mye avklaring med gulv, farger, fliser - men det meste er kommet på plass. Mangler dog å få hentet gulvfliser til gang, vaskerom, teknisk rom og bad i først og annen etasje. Sideløpende har vi dog også skiftet kjøkken i gamlehuset og ved å gjøre det klar til salg.

Det nye kjøkken i Indre Hatlen 29 - hvit, hvit og ganske så stilrent....men fint likevel og fine benkeplater i kompositt. Da kan de nye eiere sette opp fliser/glassplater over benkeplater i egen farge så de likevel får et eget touch. Desverre passet skapet til ventilator/emhætte ikke så et nytt er på vei.


Arbeide med garasjen i nye huset har vel mer eller mindre også ligget stille de siste 2 måneder.....pga. så meget annet å gjøre. Mangler forsatt lidt kledning over garasjeport og hele veggen bak....så der er lidt arbeide ute enda.